Husqvarna åkgräsklippare

Att köpa en åkgräsklippare är inget lätt val, då det finns många aktörer på marknaden. Du har säkert hört talas och sett det Svenska märket Husqvarna som har ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner som åkgräsklippare och trädgårdstraktorer. En åkgräsklippare från Husqvarna är robust och känd för sin kvalité och därför så är prislappen lite högre än många andra konkurrenter.

Att köpa en åkgräsklippare från Husqvarna gör att du kommer att äga en maskin som du kommer att dra nytta av många år när du skall klippa gräset i din trädgård på ett proffsigt sätt. Med en motor från Briggs and Stratton kan du känna dig trygg med en åkgräsklippare från Husqvarna och även den billigaste modellen har många olika funktioner som ett Step-sthrough system som gör att du kan enkelt gå av eller på din åkgräsklippare från Husqvarna från båda sidor. Justeringen av klipphöjdsjusteringen är lättåtkomlig med fjäderassisterade klippdäcket. En hög kvalités säte för extra komfort och kan justeras framåt och bakåt. Även en exklusiv ergonomisk ratt som är vinklad för optimal ergonomisk förarposition.

>> Köp här Husqvarna åkgräsklippare här – fraktfri leverans

Husqvarna har på de flesta modeller även mugghållare som gör att du enkelt kan ta med dig dryck när du beger dig ut i trädgården för att klippa gräset. Husqvarna har även hög säkerhet och skulle olyckan vara framme att du faller ur sätet eller att du kliver ur så stoppar knivarna under klippaggregatet att rotera. De mer exklusiva modellerna av åkgräsklippare från Husqvarna har även inbyggda uppsamlare som tar upp gräs och löv på ett proffsigt sätt och kan enkelt tömmas från förarsätet. Husqvarna har även en BioClip funktion som gör det möjligt att ändra mulchningsläge från förarsätet och är ett extra tillbehör på de mer billigare modellerna och ingår i de dyrare.

Även starkare motorer från Kawasaki sitter monterade på det mer exklusiva modellerna, och helhetsintrycket är en proffsig åkgräsklippare som har allt. Hydrostatisk transmission för att lättare kontrollera hastighet och körkontrollen finns på de flesta lite dyrare modeller av åkgräsklippare från Husqvarna. Dem har även en slangkoppling på klippaggregatet för lätt rengöring av knivarna efter du har klippt gräset färdigt. Många andra lyxiga funktioner som farthållare, vagn som du kan köpa till och montera baktill gör att proffset väljer Husqvarna för att de känns som detta är riktigt high-end produkt som du kommer att dra nytta av under så många år. Med en åkgräsklippare från Husqvarna så kommer du få rysningar när du ser en vanlig gräsklippare för att den påminner dig om en tid då nästan all din fritid gick till att klippa gräs för hand och kratta.
Välj en åkgräsklippare från Husqvarna om du vill ha det bästa med alla de funktioner som de erbjuder på ett mer proffsigt sätt.