Jonsered åkgräsklippare

När du skall välja en åkgräsklippare så finns det egenskaper som vissa märken har, och vissa inte har. Även prisbilden kan skilja sig rejält med samma funktioner. Jonsered tar åkgräsklipparen till en annan nivå med sina kännbara röda färger som gär att du känner igen en Jonseredprodukt på avstånd. En åkgräsklippare finns i olika varianter och är då anpassad till olika storlekar av trädgårdar. En smart funktion som Jonsered har är alla deras tillbehör vilket gör att du kan använda din Jonsered åkgräsklippare året runt, då den kan även användas som en snöslunga vintertid. Observera att det är vissa modeller av Jonsered som detta är möjligt.

En åkgräsklippare från Jonsered har alltid sitt klippaggregat monterat i fronten för full kontroll, och det bidrar också till att du kommer enklare åt mindre utrymmen i din trädgård. Jonsered åkgräsklippare har även automatiskt transmission vilket gör det enklare att klippa gräset och mar separata pedaler för drivning fram och bakåt. På Jonsered åkgräsklippare har du bakhjulsdrift och alla hjul är av samma storlek. Den smarta lösningen av midjestyrningssystemet vilket ger dig optimal styrningsförmåga och kommer att underlätta vid körning runt buskar och träd.

>> Köp här Jonsered åkgräsklippare här – fraktfri leverans

En åkgräsklippare från Jonsered tar inte heller mycket plats att förvara i garaget p.g.a. sin kompakta design. De mer exklusiva modellerna har även redskapsfästen framtill vilket gör att du kan använda din åkgräsklippare från Jonsered till exempel borste, slaghack, snöblad och även snöslunga. Jonsereds åkgräsklippare med redskapsfästen har även 4×4 hjulsdrift som klarar dragkraften vid sluttningar eller hala underlag. Transmissionen justerar även dragkraften automatiskt på hjulen beroende på underlag.

Säkerhetsfunktioner som stödhjul och automatiskt stopp av roterande knivblad vid avstigning finns på alla modeller av Jonsereds åkgräsklippare. Andra smarta funktioner är klippaggregat med bakutkast, automatiskt påslagning av knivar, lättillgänglig höjdjustering, motor är placerad bakom föraren, tanklocket är lättillgängligt, komfortabelt förarsäte och öppen ratt. En åkgräsklippare från Jonsered är det bästa valet för dig som vill ha en multimaskin som kan göra många olika saker, som att sopa och använda som en snöslunga på vintern. Konstruktionen känns säker och med hjälp av driften på alla 4 hjul vid modeller som har ett redskapsfäste så kommer en åkgräsklippare från Jonsered att vara vän med dig under en lång tid och göra även snöskottningen till ett minne blått. Du kan också besöka www.jonsered.com/se för att se alla olika tillbehör som finns. Om du står i tankarna att köpa en åkgräsklippare och andra trädgårdsmaskiner så kommer en åkgräsklippare från Jonsered att hjälpa dig att tjäna mycket pengar p.g.a. redskapsfästet som gör din åkgräsklippare till många andra redskap som du har nytta av i din trädgård.