Partner åkgräsklippare

Det finns många olika märken av åkgräsklippare på marknaden och vilken typ som passar dig bäst är kanske svårt att hitta, men det helsvenska märket Partner har funnits sedan 1940 talet och har en lång erfarenhet av olika hjälpmedel för din trädgård som många olika varianter av åkgräsklippare som finns i den billigare prisklassen och passar den mindre trädgården. Partner har åkgräsklippare även för proffsen som använder åkgräsklippare dagligen i sitt arbete och för dig som privatperson som har en stor tomt att klippa.

En av Partners simplare modeller är framtagen för den mindre trädgården som klippbredden ligger på 66 cm vilket gör att den lätt kommer mellan buskar. Klipphöjden kan regleras mellan 38-102mm och har 3 stycken växlar framåt och 1 stycken bakåt. Motorn är på 3900W och motorn är av märket Briggs and Stratton som är välkänt inom trädgårdsmotorer. Denna simplare modell av åkgräsklippare från Partner har även ett sidoutkast och mulching vilket gör att gräset gödslas när du klipper gräset på ett smart sätt och det blir grönt och fint.

>> Köp här en Partner åkgräsklippare här – fraktfri leverans

Andra modeller av åkgräsklippare som också kallas för traktor har flera egenskaper som en uppsamlare som sitter på baksidan av åkgräsklipparen som du också enkelt kan tömma när den blir full med några klips. De större modellerna från Partner har även strålkastare och säkerhetsfunktioner som att knivarna under slutar att rotera när du går av sätet och et kallas för Reverse Operating System som även aktiveras när du backar din åkgräsklippare från Partner.

För att du skall kunna klippa hela din trädgård som kanske gör dig törstig så finns det på det mer dyrare modellerna en pratiskt mugghållare monterad så att du kan ta med dig dryck när du klipper din trädgård. Partner har även en smart funktion för rengöring av åkgräsklipparen efter du har klippt gräset klart, med en anslutning direkt på klippaggregatet med universalslangar vilket gör rengöring väldigt enkelt. Du bara ansluter slangen och sätter på vattnet och startar motorn, så enkelt är det. Partner sortiment av åkgräsklippare är många med olika smarta finesser som gör livet enklare för dig.

Hos Partner är det lätt att hitta rätt åkgräsklippare p.g.a det stora sortimentet och de olika varianterna av åkgräsklippare som Partner erbjuder. Man känner att Partner har tänk på allt vad gäller en åkgräsklippare skall ha för funktioner, och det är upp till dig som skall köpa en åkgräsklippare från Partner att bestämma dig om du vill ha dessa smarta lösningar eller inte, för att alla modeller gör att du kan enkelt välja den Partner åkgräsklippare som kommer att passa dig bäst hemma i trädgården. Du kommer att uppskatta din Partner åkgräsklippare som kommer att göra ditt liv lättare och ge dig mera fritid som du förtjänar.