Stiga Åkgräsklippare

När du skall välja en åkgräsklippare så finns märket Stiga som du säkert känner igen, då märket har funnits i väldigt många år och håller en hög kvalité. Stiga har alla olika typer av åkgräsklippare för alla olika typer av trädgårdar och i olika prisklasser

Några modeller av åkgräsklippare från Stiga är Primo som är en smidig liten bakhjulsdriven maskin som passar den mindre trädgården som har många buskar, då den kan enkelt klippa gräset mellan dem, och klipper lika bra som de större varianterna av åkgräsklippare från Stiga. Stiga Primo har en höjd och sänkbar sits för bästa komfort när du klipper din trädgård, och med 3 stycken växlar framåt och 1 bakåt. Den är även utrustad med ett kombiutkast så du kan välja mellan bakutkast eller multiclip. Åkgräsklipparen Primo från Stiga har även en stark motor på hela 12,5hk. Klippytan är på hela 78 cm och drivs av ren bensin.

Nästa variant av åkgräsklippare kallas för traktor eftersom den är större och har en klippbredd på 98 cm. Motorn är stark och är på hela 13,5hk och passar dig som har en större trädgård. Denna modell av åkgräsklippare har hela 5 stycken växlar framåt och 1 stycken bakåt. Klipphöjden kan ändras i 7 stycken olika steg och regleras mellan 25 till 80 mm. I den största modellen som Stiga har av åkgräsklippare som är en combi-traktor, så är klippaggregatet utrustat med hela 2 stycken knivar, och klippytan ligger på hela 90cm. Denna åkgräsklippare har även en gräsuppsamlare på hela 210 liter som är enkel att tömma med 2 st klips och den är monterad på åkgräsklipparens baksida. Combi-traktorn har även ett robust chassi och vänder sig till användaren som endast nöjer sig med det bästa och har en medelstor eller stor trädgård att sköta om.

>> Köp här en Stiga åkgräsklippare här – fraktfri leverans

Stiga åkgräsklippare kommer att göra ditt liv mycket enklare, och du slipper gräma dig över att klippa gräset med en vanlig gräsklippare som kan ta nästan hela dagen innan du blir klar. Med en åkgräsklippare från Stiga blir du klar snabbt och med ett lysande reslutat som gör även att din gräsmatta göds på ett smart sätt så att gräsmattan blir lysande grön precis som du vill ha den.
Stiga åkgräsklippare finns i olika prisklasser som passar alla typer av plånböcker och användningsområde. Samtidigt när du väljer en åkgräsklippare från Stiga så kan du känna dig trygg då märket har funnits under många år och serviceverkstäder finns runt om i landet med reservdelar som är lätt att få tag på.
Att köpa en åkgräsklippare från Stiga är en investering och du kommer inte att ångra dig, och Stiga står för kvalité och du kommer nästan att se fram emot nästa gång du skall klippa trädgården igen.